Útvarpsviðtala

Útvarpsviðtala við Heina Reinert kl. 12:20 um Gudloysi

Hetta var lagt út 21 august, 2008 klokkan 12:20 og er goymt undir Miðlaumtala. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

Eitt svar to “Útvarpsviðtala”

  1. curry 7 shoes Says:

    I must express my admiration for your kind-heartedness giving support to those people who need help on your area. Your special commitment to passing the message across turned out to be especially informative and has regularly helped women much like me to get to their endeavors. Your amazing informative facts indicates this much a person like me and substantially more to my office colleagues. Thanks a ton; from all of us.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)