Youtube gudloysingar

Ása JohannesenHeilt stuttur postur frá mær í dag. Havi ikki tíð til at skriva nakað ordiligt.

Niðanfyri eru nøkur fólk tað er neyðugt at kenna til, um mann vil kalla seg ein Youtubandi gudloysing. Nøvn, ein stutt lýsing av teirra stíli og ein typisk sjónfíla.

 

ZOMGitsCriss:

Nokk tann kendasta og best umtøkta gudleysa kvinnan á Youtube. Hon er úr Rumenia og hevur eina stak sjarmerandi accent. Hennara sjónfílur eru stuttligar og provokerandi uppá tann góða, ikki alt ov strævna mátan. Hon brúkar sína tíð uppá at afturvísa religiøsum útsøgnum, hon heldur eru dummar og ger hetta ofta við at venda teimum á høvdi ella yvirdríva.

YouTube Preview Image

QualiaSoup:

Hesin er breti. Hann er listamaður og sekulerur humanistur. Hansara sjónfílur eru sum oftast upplýsandi og væl útførdar. Hansara stílur er mildur men við einum kanti og hetta ger hann behagiligan at lurta eftir.

YouTube Preview Image

Thunderf00t:

Enn ein breti. Thunderf00t er mest kendur fyri sína røð, sum eitur “Why do people laugh at creationists?”. Í henni tosar hann fyrst og fremst um alt, sum er galið við kreationismu. Hansara sjónfílur eru provokerandi og kanska eitt sindur aggressivar viðhvørt. Ikki tí, hann kemur við góðum og væl samanhangandi upplýsningum og tað mesta hann sigur, er væl undirbygt.

YouTube Preview Image

The Amazing Atheist:

Hesin er úr USA og hansara stílur er sum oftast at skelda inn í kamera um ymisk evni. Nokkso líkatil og vanliga heilt skilagott, um mann annars tímir “rants”. Tað er eitt sindur ymiskt hvussu undirhaldandi hann er, men hann dugur væl at fáa sín boðskap yvirum.

YouTube Preview Image

Mr Deity:

Hetta eru smáar sketchir har “Guð” gongur runt og ger ymiskt. Vit hava eisini Heilaga Andan, Jesus og ymiskar aðrar “bifigurar” úr Bíbliuni við. Nokkso stuttligt uttan at vera serliga upplýsandi ella nakað. Hetta er heilt klárt bara skemt.

YouTube Preview Image

NonStampCollector:

Hesin ger teknifilmar, sum handla um ymisk viðurskifti, sum koma gudloysingum við og so eisini religiónskritikk. Hann er australiari.

YouTube Preview Image

Har eru sjálvandi nógv afturat, sum eg ikki havi nevnt, men sum eg segði, so skuldi hetta vera ein stuttur postur í dag. Byrja har 😉

Merki: , , , , , , , , ,

Hetta var lagt út 1 mai, 2011 klokkan 20:18 og er goymt undir bloggupostar. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

86,242 svar to “Youtube gudloysingar”

  1. Megan Says:

    this post is fantastic farmaco toradol prezzo In 1968, Jackie called Ted and told him she was marrying Miguel and moving to Houston. She told him he could stop paying child support and asked him not to interfere in their lives. Her father confronted him and made him promise to stay away. Jackie also wanted to give Jeffrey her new husband’s surname and let Miguel adopt him. Ted’s permission was needed for the adoption. After thinking it over and reasoning that the boy would probably have a better life as the son of Jackie and her new husband, Ted obliged. After a few years, he lost track of the family and then forgot their last name.

  2. Clint Says:

    Could you please repeat that? bluecrossma.ahealthyme.com “I think they are trapped somewhere. There are innumerable possibilities. The mother of my niece is down and goes unconscious many a times. The male members of family including my two brothers still believe that our parents can’t go like this,” Suresh, who lives in Gopal Ji Ka Rasta in the Walled City said.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)