Heimasíðan hevur verið óvirkin

Gudloysi logoHeimasíðan hevur nú verið óvirkin í eina tíð.

Vit hava havt ókeypis hýsing frá SpaceTown. Hendan avtalan bleiv uppsøgd og vit máttu tí gjalda fyri hostingina framyvir.

Vit fingu 26. apríl soljóðandi teldupost frá SpaceTown: “Hetta er ein áminning um at gjaldsfreistin fyri faktura INV-403 er 28-04-2013 (í morgin). Tískil verður heitt á teg um at gjalda fakturan skjótast gjørligt, fyri at sleppa undan eyka gjøldum. Fakturin er viðheftur.”.

Fyri at sleppa undan eyka gjaldið var rokningin goldin 29. apríl kl. 01.05 (1 tíma og 5 min. eftir gjaldsfreistina) og síðan skuldi so flytast yvir á nýggja hosting umhvørvi og koyra víðari har.

Tað vísir seg tó at síðan ikki er blivin flutt, men at SpaceTown hevur niðurlagt gamla servaran uttan at taka nakað avrit av okkara síðu. Teir hava simpulten skrotta tað heila, uttan nakra ávaring, av tí at gjaldið kom ov seint inn.

Eg skilji ikki at nakar kann strika innihaldið hjá sínum kundum uttan nakra ávaring. Tað burdi ikki komi fyri hjá nøkrum ið roynir at arbeiða professionelt!

Nú hava vit so keypt okkum nýtt hosting umhvørvi og hava lagt tað avritið vit høvdu liggjandi inn á. Hettar var tíðanverrið frá november í 2012, so har manglaðu ymiskar bloggpostar.

Heini hevur tó verið so raskur og funnið teir fram aftur og lagt teir út av nýggjum, soleiðis at síðan nú er næstan sum nýggj 🙂 Viðmerkingarnar til postarnar fáa vit tíðanverrið ikki aftur 🙁

Vónandi verður skil á aftur nú. Eg skal royna at taka avrit við jøvnum millumbilum, soleiðis at vit eru tryggjaði ímóti tílíkum.

Vinarliga,
Limberg
Vevmeistari

Hetta var lagt út 17 juni, 2013 klokkan 23:08 og er goymt undir bloggupostar. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

41 svar to “Heimasíðan hevur verið óvirkin”

  1. supreme shirts Says:

    I want to express thanks to the writer for bailing me out of this difficulty. As a result of researching through the the net and getting principles that were not beneficial, I thought my entire life was over. Being alive without the presence of answers to the problems you have fixed by means of your main guide is a critical case, and the kind that might have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t noticed your web page. The capability and kindness in taking care of every part was precious. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t encountered such a subject like this. It’s possible to now look ahead to my future. Thank you so much for this impressive and effective guide. I will not be reluctant to endorse your web sites to any individual who desires support about this area.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)