Heimasíðan hevur verið óvirkin

Gudloysi logoHeimasíðan hevur nú verið óvirkin í eina tíð.

Vit hava havt ókeypis hýsing frá SpaceTown. Hendan avtalan bleiv uppsøgd og vit máttu tí gjalda fyri hostingina framyvir.

Vit fingu 26. apríl soljóðandi teldupost frá SpaceTown: “Hetta er ein áminning um at gjaldsfreistin fyri faktura INV-403 er 28-04-2013 (í morgin). Tískil verður heitt á teg um at gjalda fakturan skjótast gjørligt, fyri at sleppa undan eyka gjøldum. Fakturin er viðheftur.”.

Fyri at sleppa undan eyka gjaldið var rokningin goldin 29. apríl kl. 01.05 (1 tíma og 5 min. eftir gjaldsfreistina) og síðan skuldi so flytast yvir á nýggja hosting umhvørvi og koyra víðari har.

Tað vísir seg tó at síðan ikki er blivin flutt, men at SpaceTown hevur niðurlagt gamla servaran uttan at taka nakað avrit av okkara síðu. Teir hava simpulten skrotta tað heila, uttan nakra ávaring, av tí at gjaldið kom ov seint inn.

Eg skilji ikki at nakar kann strika innihaldið hjá sínum kundum uttan nakra ávaring. Tað burdi ikki komi fyri hjá nøkrum ið roynir at arbeiða professionelt!

Nú hava vit so keypt okkum nýtt hosting umhvørvi og hava lagt tað avritið vit høvdu liggjandi inn á. Hettar var tíðanverrið frá november í 2012, so har manglaðu ymiskar bloggpostar.

Heini hevur tó verið so raskur og funnið teir fram aftur og lagt teir út av nýggjum, soleiðis at síðan nú er næstan sum nýggj 🙂 Viðmerkingarnar til postarnar fáa vit tíðanverrið ikki aftur 🙁

Vónandi verður skil á aftur nú. Eg skal royna at taka avrit við jøvnum millumbilum, soleiðis at vit eru tryggjaði ímóti tílíkum.

Vinarliga,
Limberg
Vevmeistari

Hetta var lagt út 17 juni, 2013 klokkan 23:08 og er goymt undir bloggupostar. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

8 svar to “Heimasíðan hevur verið óvirkin”

 1. Gudloysi » Blog Archive » Indoktrenering Says:

  […] hjá Gudloysi varð um mánaðarskfiti apríl-maj 2013 strikað av Spacetown.org uttan ávaring. (Les nærri frágreiðing her.) Neyðugt var tískil at flyta til ein nýggjan netvert og at endurstovna síðuna frá einum […]

 2. Gudloysi » Blog Archive » Biblian vs. mínari bókareol Says:

  […] hjá Gudloysi varð um mánaðarskfiti apríl-maj 2013 strikað av Spacetown.org uttan ávaring. (Les nærri frágreiðing her.) Neyðugt var tískil at flyta til ein nýggjan netvert og at endurstovna síðuna frá einum […]

 3. Gudloysi » Blog Archive » Gudleys og Gudloysi. Hvat vilja vit? Says:

  […] hjá Gudloysi varð um mánaðarskfiti apríl-maj 2013 strikað av Spacetown.org uttan ávaring. (Les nærri frágreiðing her.) Neyðugt var tískil at flyta til ein nýggjan netvert og at endurstovna síðuna frá einum […]

 4. Gudloysi » Blog Archive » Gerðir teirra trúgvandi vitna sanniliga um ein lítlan Guð Says:

  […] hjá Gudloysi varð um mánaðarskfiti apríl-maj 2013 strikað av Spacetown.org uttan ávaring. (Les nærri frágreiðing her.) Neyðugt var tískil at flyta til ein nýggjan netvert og at endurstovna síðuna frá einum […]

 5. Gudloysi » Blog Archive » Meingin við lívinum? Says:

  […] hjá Gudloysi varð um mánaðarskfiti apríl-maj 2013 strikað av Spacetown.org uttan ávaring. (Les nærri frágreiðing her.) Neyðugt var tískil at flyta til ein nýggjan netvert og at endurstovna síðuna frá einum […]

 6. hogan outlet online Says:

  I needed to write you the bit of remark so as to thank you very much as before for your precious knowledge you have discussed here. This is certainly pretty open-handed with people like you to grant openly precisely what a few individuals would’ve made available for an ebook to earn some dough for themselves, chiefly considering the fact that you could have done it if you decided. Those smart ideas additionally worked as the easy way to fully grasp that someone else have a similar keenness the same as my very own to understand more and more with respect to this matter. Certainly there are a lot more pleasant times ahead for people who discover your blog.

 7. kobe shoes Says:

  I definitely wanted to post a brief message to be able to thank you for all the pleasant concepts you are giving on this site. My time-consuming internet search has now been honored with incredibly good facts and techniques to exchange with my classmates and friends. I would mention that many of us site visitors actually are unequivocally endowed to exist in a very good website with many lovely professionals with interesting advice. I feel quite happy to have discovered your weblog and look forward to really more amazing times reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 8. michael kors outlet Says:

  I wish to convey my affection for your kind-heartedness for those people that require guidance on this topic. Your very own commitment to getting the message all around was exceptionally effective and has frequently allowed those much like me to arrive at their ambitions. Your new informative suggestions means a great deal a person like me and especially to my colleagues. Many thanks; from all of us.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)