Óli Breckmann og svín. Er nakar samanhangur?

Eg lurtaði eftir hesi sendingini og hava bara eina konklusión: Eg kann ikki útiloka, at Óli Breckmann og Svín hava ein felags uppruna (vælsignaður saksøk meg).

http://www.in.fo/news-detail/news/kjakadust-um-forfylging-av-kristnum/

Við at lurta eftir hasi sendingini, fæst uppá nakrar fáar minuttir vissa fyri, hvørja hugsan Óli Breckmann hevur um trúgv og yvirtrúgv. Bara tað, at ÓB blívur við at nevna nazistarnar, uppá sama máta, sum hann hevur gjørt í 40-50 ár, merkir at vit eru á “bullshit-territory”.

Tað at Óli Breckmann er vertur fyri eini sending á Rás2, eigur at fáa øll hugsandi menniskju at hugsa seg umaftur einaferð afturat, viðv. hvat slag av “veruleika” handan kanalin ætlar sær at vera framherji fyri.

“Vit hava tað so gott., Vit eru so tollynt” sigur ÓB, av øllum…

So vinarliga: ikki lurta eftir sendingini hjá Óla Breckmann. Sendingin er svínarí úr enda í annan, og er ikki einum demokratiskum kjaki verdig.

Og ja; Óli Breckmann skal vera vælkomin at bjóða mær við í sina sending. Eg trúgvi uppá demokrati, og tí hevði eg luttikið í hansara sending.

Og Heini í Skorini er í nærheitini av tí, sum Óli stendur fyri. Ein trúgvandi, sum roynur at gyklast at vera “ivandi”, meðan hann brúkar so nógva tíð aum gjørligt, uppá at almannakunngera sín “iva”, at hann druknar veruligan iva úti. Líka ódámligt. Ca. tað sama sum Arni Zachariassen ger, bara nógv minni elegant 🙂 Tú er framvegis friðaður. Arni!

Vh

Jón Joensen

Hetta var lagt út 3 juli, 2014 klokkan 21:23 og er goymt undir bloggupostar. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)