Kári P. Højgaard hevur svarað!

Kari-P-Hojgaard-smile-200x200Her upp undir løgtingsvalið 2015 hevur Gudloysi sent spurningar út til øll okkara valevni, fyri at finna útav hvønn hugburð tey hava til mál, ið hava við trúarfrælsi og sekularisering at gera. Soleiðis hevur Kári P. Højgaard (Nýtt Sjálvstýri) svarað.

Svar: Tað verður veljarin sum avgerð, hvørjir samgongumøguleikar verða møguligir eftir eitt løgtingsval. Sjálvstýrisflokkurin samstarvaði við 3 aðrar flokkar fyrru helvt av farna samgonguskeiði, íroknað Miðflokkin.


Tøkk fyri spurningarnar

Vh. Kári P. Højgaard
Nýtt Sjálvstýri
Kári P. Højgaard

Kári P. Højgaard

Merki:

Hetta var lagt út 24 august, 2015 klokkan 17:53 og er goymt undir bloggupostar. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)