Pól Jákup Poulsen hevur svarað!

Pól Jákup PoulsenHer upp undir løgtingsvalið 2015 hevur Gudloysi sent spurningar út til øll okkara valevni, fyri at finna útav hvønn hugburð tey hava til mál, ið hava við trúarfrælsi og sekularisering at gera. Soleiðis hevur Pól Jákup Poulsen (Nýtt Sjálvstýri) svarað.

(Gevið gætur! Vit hava valt at tulka svarini hjá Pól Jákup Poulsen sum at hann í minsta lagi ætlar sær at atkvøða ímóti broyting. Vit vita út frá hansara svarum ikki, hvørt hann eisini ætlar sær at arbeiða aktivt ímóti broyting. Ja’ið til endans man sipa til samgongu við Miðflokkin, sum vit eisini spurdu um.)

Eg sigi nei,nei,nei,nei,nei,nei,ja

Pól Jákup Poulsen

Pól Jákup Poulsen

 

Merki:

Hetta var lagt út 28 august, 2015 klokkan 02:26 og er goymt undir Tíðindi. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)