Sonja J. Jógvansdóttir hevur svarað!

Sonja J. JógvansdóttirHer upp undir løgtingsvalið 2015 hevur Gudloysi sent spurningar út til øll okkara valevni, fyri at finna útav hvønn hugburð tey hava til mál, ið hava við trúarfrælsi og sekularisering at gera. Soleiðis hevur Sonja J. Jógvansdóttir (Javnaðarflokkurin) svarað.

Góðu tit í Gudloysi Orsaka seina svar mítt – hetta er dottið niðurímillum í allari valrokanini – Alt tað besta, Sonja

(Um samgongu við Miðflokkin) Nei

Sonja J. Jógvansdóttir

Sonja J. Jógvansdóttir

Merki:

Hetta var lagt út 28 august, 2015 klokkan 21:21 og er goymt undir Tíðindi. Tú kanst halda eygað við svarum umvegis RSS 2.0 feed. Tú kanst svara, ella trackbacka frá tíni egnu síðu.

Svara

Tað stendur øllum frítt at skriva júst tað, tey hava hug til í viðmerkingum til bloggupostar her. Bert spam verður strikað, men vænta tó ikki, at tað ber til at skriva hvat sum helst uttan mótstøðu frá øðrum viðmerkjarum :)